5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olasz konyha egyik specialitása a risotto, amit leginkább hús nélkül, főként zöldségekkel készítenek. A paradicsomos risotto egy gyorsan elkészíthető, könnyű étel, amit most máriatövis olajjal teszünk egészségesebbé, még finomabbá.
A vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát apróra zúzzuk, és a repceolajon megdinszteljük.
A hagymára szedjük az arborio rizst, megszórjuk kakukkfűvel, majd folyamatosan kevergetve addig pirítjuk, amíg a rizs enyhén áttetszővé válik.
Ekkor felöntjük a borral, hagyjuk, hogy az alkoholtartalma elpárologjon, majd hozzáadjuk a paradicsompürét és egy merőkanál zöldségalaplevet.
Sózzuk, borsozzuk, addig keverjük, amíg a rizs felszívja a folyadékot. Majd ismét hozzáadunk egy merőkanál alaplevet. Ezt a folyamatot addig ismételjük, amíg az összes folyadékot fel nem veszi a rizs.
Ha elkészült, lehúzzuk a tűzről, és fedő alatt hagyjuk 5 percet még párolódni. Végül belekeverjük a reszelt parmezánt, a máriatövis olajat, amitől szép fényes és még krémesebb lesz az étel.
Tálaláskor rukkolával és koktélparadicsommal tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.