5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ezt a pestot elnevezhetjük akár a magyar pestonak is. Alapanyagai ugyanis megtalálhatók minden magyar háztartásban: dió, petrezselyem, fokhagyma. Krémesítésre használjuk az aromás hidegen sajtolt repceolajat, és természetesen a reszelt parmezánt, ami egy pestoból sem maradhat el.
Egy magas falú edénybe rakjuk a diót, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a fokhagymát, a parmezánt, az apróra vágott petrezselymet, majd ráöntjük a repceolajat és a szilvaecetet.
Botmixer segítségével apróra összeturmixoljuk. (ne túl krémesre)
Ha túl sűrű, repceolajjal tudjuk a sűrűségét változtatni. Kiváló sült húsokhoz, tésztákra. Ha nem használjuk fel azonnal a pestot, tegyük egy zárható fedelű üvegbe és a tetejére öntsünk annyi repceolajat, hogy lefedje. Így akár 2-3 hétig is tárolhatjuk a hűtőben.
Kiváló sült húsokhoz, tésztákra és szendvicsek készítéséhez. A parmezánt helyettesíthetjük grana padanoval vagy pecorinóval.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.