5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyár egyik csodás zöldsége a mélyzöld színű ceruzabab, amit salátaként is bátran fogyaszthatunk. Ezt a ceruzabab salátát ribizlivel és illatos, hidegen sajtolt szezámmag olajos öntettel tehetjük különlegessé.
A ceruzababot megmossuk, végeit lecsípjük, majd félbe vágjuk.
Forrásban lévő vízben 5-6 percen át blansírozzuk, majd hideg vízben kihűtjük.
A birsalma ecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajokat, a porcukrot és a frissen tört borsot. Lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
A babról egy tiszta konyharuhán leitatjuk a vizet, majd egy tálba tesszük a leszemezett ribizlivel és a szezámmaggal együtt. Ráöntjük az öntetet, és óvatosan összekeverjük.
Tálaláskor mentalevelekkel díszítjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.