5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha változatosabbá szeretnénk tenni a szendvicseinket, akkor érdemes különféle zöldségkrémekkel is próbálkoznunk. Ez a lenmagolajas, sör balzsamecetes lencsepástétom a májkrémhez hasonló ízű, ám nélkülöz mindenféle hústerméket. Gyorsan elkészíthető, ízletes és növényi fehérjében gazdag.
A vöröshagymát finomra aprítjuk, a fokhagymát vékonyan felszeleteljük, a paszternákot karikára vágjuk, és a sütő repce olajon lepirítjuk. Majd felöltjük annyi vízzel, hogy ellepje, és puhára pároljuk.
Ha elkészült, hozzáadjuk az előfőzött lencsét, a sót, a borsot, a fűszerpaprikát, a fűszerköményt, alaposan elkeverjük, és 3-4 percen át együtt pároljuk.
A ragut áthelyezzük egy aprítóba, felöntjük a lenmagolajjal, a sör balzsamecettel és a mustárral, majd krémesre turmixoljuk. Ha szükséges egy kevés vízzel lazíthatjuk. Akkor jó, ha a szépen kenhető. Üvegbe zárva 4-5 napig hűtőben tárolható.
A lencsét előző este áztassuk be, majd másnap sós, borsos, babérleveles vízben körülbelül 35-40 perc alatt főzzük puhára. A receptben a paszternák sárgarépával is helyettesíthető.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.