5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Vannak ételek, amikhez dukál a mustár. Ebben az esetben sem kell beérnünk a bolti minőséggel, hiszen egy jó aprítóval, és minőségi Pödör ecetekkel, valamint olajakkal mennyei házi mustárt készíthetünk mi magunk is.
A mustármagot egy erős aprítóba tesszük a cukorral, sóval, és a fűszerekkel együtt, majd finomra daráljuk őket.
Az őrleményt az aprítóban hagyjuk, és felöntjük az ecettel, olajjal, és vízzel, és 1-2 percig turmixoljuk, aprítjuk. Kóstoljuk, ha kell, fűszerekkel állítunk az ízén. Egy dobozba tesszük, és egy éjszakára a hűtőben hagyjuk érlelődni. Másnap átkeverjük, ha kell, egy kis vizet adunk hozzá, hogy megfelelő állagú legyen.
Kisebb üvegekbe zárjuk, és hűtőben tálaljuk. 2-3 nap érlelés jót tesz neki. Hűtőben hónapokig eltárolható.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.