5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Vannak ételek, amikhez dukál a mustár. Ebben az esetben sem kell beérnünk a bolti minőséggel, hiszen egy jó aprítóval, és minőségi Pödör ecetekkel, valamint olajakkal mennyei házi mustárt készíthetünk mi magunk is.
A mustármagot egy erős aprítóba tesszük a cukorral, sóval, és a fűszerekkel együtt, majd finomra daráljuk őket.
Az őrleményt az aprítóban hagyjuk, és felöntjük az ecettel, olajjal, és vízzel, és 1-2 percig turmixoljuk, aprítjuk. Kóstoljuk, ha kell, fűszerekkel állítunk az ízén. Egy dobozba tesszük, és egy éjszakára a hűtőben hagyjuk érlelődni. Másnap átkeverjük, ha kell, egy kis vizet adunk hozzá, hogy megfelelő állagú legyen.
Kisebb üvegekbe zárjuk, és hűtőben tálaljuk. 2-3 nap érlelés jót tesz neki. Hűtőben hónapokig eltárolható.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.