5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Igaz a mondás, hogy sokszor a kevesebb több. Ez a pompás saláta, a tálalása remek példa arra, hogy kevés, de minőségi alapanyagból is készíthetünk éttermi minőségű ételt otthon is.
Előmelegítjük a sütőt 220 fokra. A közepes méretű, megmosott céklákat becsomagoljuk alufóliába úgy, hogy előtte olíva olajjal, sóval, borssal bedörzsöljük őket. Sütőben 1 óráig sütjük. Langyosra hűtjük, héjukat leszedjük, felkockázzuk.
A finomra aprított shalotta hagymákat meglocsoljuk a fehérborecettel, és 10 percig hagyjuk pácolódni. Ezt követően hozzáadjuk a dió és az olíva olajokat, a sót és borsot.
A diót a serpenyőben pár percig pirítjuk, amíg lehet már érezni az illatát. Ha lehűlt, apróra vágjuk, majd összeforgatjuk a mézzel.
Tálalás előtt a vegyes saláta leveleket összekeverjük az öntettel, hozzáadjuk a céklát, a diót, végül a felkockázott sajtot is.
A saláta még csinosabbá tehető, ha a sült céklából kisméretű karalábévájóval gömböket formázunk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.