5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A vörös húsok mellé, így a kacsacombhoz is remekül illik a káposztaköret. Receptünkben a párolt lilakáposztát ínyenc meggy balzsamecettel és dióolajjal tesszük az asztal fénypontjává.
A pecsenye kacsacombokat tisztítsuk meg, majd bőrös felüket irdaljuk be 3-4 helyen. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel szórjuk meg.
A fűszerezett kacsacombokat tegyük sütőzacskóba, adjunk hozzá 100 ml zöldségalaplevet, és két kis gerezd fokhagymát. A zacskót zárjuk le, 2-3 helyen lyukasszuk ki a tetején, hogy a folyadék ne csorogjon ki, de a gőz el tudjon távozni, majd 180 fokos sütőben 60 percig süssük.
Ezt követően egy üres, bevonatos serpenyőben pirítsuk le a sült kacsacombokat a bőrös oldaluknál.
A lilahagymát vágjuk vékony szeletekre.
A lilakáposztából vágjuk ki a torzsa részt, és ezen kívül kb 500 grammot vágjunk kisebb cikkekre, majd vékonyan szeleteljük fel.
Egy serpenyőben hevítsünk fel két kanál repce sütőolajat, szedjük rá a hagymát és a káposztát, majd öntsük fel a vízzel. Sózzuk, és folyamatos kevergetés mellett pároljuk puhára.
Adjuk a káposztához az aszalt vörösáfonyát félidőben, ha szükséges további vizet öntsük alá, hogy ne égjen a serpenyő aljához.
Végül fűszerezzük az őrölt fűszerköménnyel, adjuk hozzá a nádcukrot, és a meggy balsamicot. További 3-4 percig pároljuk így.
Amikor a káposzta lehűlt kb. 50-60 fokra, akkor keverjük bele a dióolajat.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.