5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ne csak szemezgess a zöldségpultokon a kelbimbóval, hanem lendülj akcióba, és készíts belőle egy remek őszi salátát. Tudtad, hogy a kelbimbó sütve a legfinomabb? Most azt is megmutatjuk a receptünkben, hogyan emeld ki még jobban az ízeit egy különleges dresszinggel.
A kelbimbókat megmossuk, sérült külső leveleit eltávolítjuk, majd kétfelé vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, őrölt fahéjjal fűszerezzük, és 2 kanál sütő repceolajjal összekeverjük.
Egy tepsire tesszük, és 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
A sárgabarack gyümölcsecetet egy zárható kisebb üvegbe öntjük, majd hozzáadjuk a lenmag és a feketekömény magolajokat, a mustárt és a mézet. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
A narancsról levágjuk a héját a belső fehér hártyával együtt, és kifilézzük.
A sült kelbimbót összekeverjük a narancs gerezdekkel és a dresszinggel.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.