5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ne csak szemezgess a zöldségpultokon a kelbimbóval, hanem lendülj akcióba, és készíts belőle egy remek őszi salátát. Tudtad, hogy a kelbimbó sütve a legfinomabb? Most azt is megmutatjuk a receptünkben, hogyan emeld ki még jobban az ízeit egy különleges dresszinggel.
A kelbimbókat megmossuk, sérült külső leveleit eltávolítjuk, majd kétfelé vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, őrölt fahéjjal fűszerezzük, és 2 kanál sütő repceolajjal összekeverjük.
Egy tepsire tesszük, és 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
A sárgabarack gyümölcsecetet egy zárható kisebb üvegbe öntjük, majd hozzáadjuk a lenmag és a feketekömény magolajokat, a mustárt és a mézet. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
A narancsról levágjuk a héját a belső fehér hártyával együtt, és kifilézzük.
A sült kelbimbót összekeverjük a narancs gerezdekkel és a dresszinggel.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.