5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a káposztasaláta a különleges, diós aromájú argánolajtól lesz egészen ünnepi. Pirítsunk finomra vágott szalonnát ropogósra, ezzel szórjuk meg a salátát fogyasztás előtt.
A káposztafejet negyedeljük fel, és vágjuk ki a torzsáját. Az így kapott nagyobb darabokat nagyon vékonyan szeleteljük fel, és tetszés szerint sós vízben blansírozzuk. Az ecetet sóval, cukorral, olajjal, köménymaggal és borssal keverjük marináddá, és alaposan dolgozzuk össze a káposztával.
A káposztához adjunk még 25-50 g apróra vágott pirított szalonnát. Ha az ecetet vízzel főzzük fel és a káposztára öntjük, a blansírozás feleslegessé válik.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.