5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A leggyorsabban elkészíthető, leglátványosabb desszertek a réteges pohárkrémek. Ez a túrós verzió a meggy balzsamecetben megpárolt szilvától lesz igazán különleges. A szilva levét a kekszréteg áztatásához használjuk. Minimális munka, maximális élvezet.
A szilvát megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk és szeletekre vágjuk.
Az almalét, a 2 ek. mézet és 2 ek. meggy balzsamecetet a fahéjjal együtt felfőzzük.
Hozzáadjuk a felszeletelt szilvát, így főzzük 2-3 percig, Leszűrjük a szilvát és a főzőlét félretesszük.
A túrót, joghurtot és 2 ek. mézet kézi mixerrel habosra keverjük, a tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a túrós-joghurtos masszába.
A kétszersültet kis darabokra törjük és a szilva főző szirupban átitatjuk. Négy üvegpohárba vagy egy kisebb tortaformába felváltva letesszük a szilva és túró rétegeket és 25-30 percig hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.