5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olasz pestok másik nagyágyúja az aszalt paradicsomos. Ezt készíthetjük dióval is, ami könnyen beszerezhető. Ha a pikáns ízű zweigelt szőlőmagolajjal turmixoljuk össze, akkor az íze egészen különlegessé válik. Kenjük szendvicsbe, adjuk sültek mellé mártogatósként.
Egy magas falú edénybe rakjuk a diót, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a fokhagymát, a parmezánt és az apróra vágott szárított paradicsomot, majd ráöntjük a zweigelt szőlőmagolajat és a paradicsomecetet.
Botmixer segítségével apróra összeturmixoljuk. (ne túl krémesre)
Ha túl sűrű, szőlőmagolajjal tudjuk hígítani. Kiváló sült húsokhoz, tésztákra. Ha nem használjuk fel azonnal a pestot, akkor tegyük egy zárható fedelű üvegbe, és a tetejére öntsünk annyi szőlőmagolajat, hogy lefedje. Így akár 2-3 hétig is tárolhatjuk a hűtőben.
Kiváló sült húsokhoz, tésztákra és szendvicsek készítéséhez. A parmezánt helyettesíthetjük grana padanoval, vagy pecorinóval.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.