5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az egyik legjobb vendégváró étel a tatár beefsteak. Pödör szőlőmagolajjal, alma balsamico mustárral kikeverve a tökéletesnél is finomabb lesz ez a parti falat.
A pépesre darált húshoz adjuk a finomra aprított hagymát, fokhagymát, petrezselymet, a citrom reszelt héját és levét, valamint a zweigelt szőlőmagolajat.
Fűszerezzük sóval, frissen őrölt borssal, barna cukorral, hozzáadjuk az alma balsamico mustárt, és nagyon alaposan elkeverjük. Végül adjuk hozzá a lecsöpögtetett, apróra vágott kapribogyót is. (Ha friss tojásunk van és azonnal fogyasztjuk a beefsteaket akkor adhatunk hozzá még 1 tojás sárgáját is.)
Száraz serpenyőben megpirítjuk a közepes vastagságú bagett szeleteket.
Egy nagyobb tányér közepére helyezünk egy konyhai gyűrűt és belehalmozzuk a beefsteaket.
Evőkanál segítségével finoman lenyomkodjuk.
Óvatosan eltávolítjuk a gyűrűt.
Díszíthetjük az ételt apróra vágott hagymával, petrezselyemmel. Mellé helyezzük a pirított bagetteket, és a tányért ízlésesen díszítjük a zweigelt szőlőmagolajjal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.