5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tavasz egyik legkedveltebb zöldsége a spárga, ami számos jótékony egészségügyi hatással rendelkezik. A spárgát kombinálhatjuk eperrel salátaként, amit az omega-3 olajos, földiszeder gyümölcsecetes dresszig tesz igazán különlegessé.
A spárgákat mossuk meg, hogy a homok kijöjjön belőlük. Majd szálanként fogjuk a két kezünkbe, és törjük el őket. A spárgasíp felé eső rész az, ami biztosan zsenge és felhasználhatjuk.
Vágjuk le a spárgasípokat. A fennmaradó részeket vágjuk kb. 2 centis darabokra. Enyhén sós, forrásban lévő vízben főzzük a spárgadarabokat 4-5 percig, majd az utolsó 1 percben adjuk hozzá a spárgasípokat is.
6 maximum 7 perc után (közepes vastagságú, zöld spárga esetében) vegyük le a tűzről, és jeges vízben hűtsük le őket. Közben készítsük el a földiszeder ecetes, kender, és chia mag olajos salátaöntetet is.
A salátát, a feldarabolt epret és a spárgákat tegyük egy salátás tálba, és alaposan keverjük össze a vinaigrette-el. Tálaláskor borsozzuk, és szórjuk meg szezámmaggal.
A leeső spárgarészeket felhasználhatjuk zöldség alaplevek készítéséhez. A zöld spárgát nem kell meghámozni, elég alaposan megmosni.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.