5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyár vége, ősz elején van szezonja a paprikának. A színes, sült paprikákból pompás krémsajt készíthető, amit stájer tökmagolajjal ízesítünk. Reggelire rozskenyérrel, vagy bagettel tökéletes napindító.
A paprikákat megmossuk, majd 200 fokos, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a héjuk el kezd sötétedni, és elválni a paprika húsától. Ha készen van, lekapcsoljuk a sütőt, 30 percet pihentetjük a sütőben.
Ezt követően egy kis késsel, vagy akár kézzel könnyen eltávolítható a paprika héja. Kimagozzuk, majd vékonyan felcsíkozzuk.
A natúr krémsajtot kikeverjük a sóval, tört borssal, a finomra lereszelt fokhagymával, az alma balsamicoval, és két evőkanál tökmagolajjal.
Az elkészült krémbe beleforgatjuk a sültpaprika kb. 4/5-öd részét, majd egy tálba helyezzük, a maradék paprikát a tetejére tesszük, végül meglocsoljuk a maradék egy kanál tökmagolajjal.
Jól behűtve tálaljuk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.