5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyár vége, ősz elején van szezonja a paprikának. A színes, sült paprikákból pompás krémsajt készíthető, amit stájer tökmagolajjal ízesítünk. Reggelire rozskenyérrel, vagy bagettel tökéletes napindító.
A paprikákat megmossuk, majd 200 fokos, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a héjuk el kezd sötétedni, és elválni a paprika húsától. Ha készen van, lekapcsoljuk a sütőt, 30 percet pihentetjük a sütőben.
Ezt követően egy kis késsel, vagy akár kézzel könnyen eltávolítható a paprika héja. Kimagozzuk, majd vékonyan felcsíkozzuk.
A natúr krémsajtot kikeverjük a sóval, tört borssal, a finomra lereszelt fokhagymával, az alma balsamicoval, és két evőkanál tökmagolajjal.
Az elkészült krémbe beleforgatjuk a sültpaprika kb. 4/5-öd részét, majd egy tálba helyezzük, a maradék paprikát a tetejére tesszük, végül meglocsoljuk a maradék egy kanál tökmagolajjal.
Jól behűtve tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.