5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ebben a parfé receptben a markáns ízű tökmagolaj látja el a fűszer és az aroma szerepét. Sötét színe miatt a kész parfé pisztácia színű lesz. Ehhez a jeges desszerthez a savasabb alma balsamico cremat javasoljuk tálaláskor.
A habtejszínt felverjük és a hűtőbe tesszük. A vanília rúdból kikaparjuk a vaníliát.
Egy fazékban vizet forralunk.
Ezután ráhelyezünk a fazékra egy fém edényt. Beletesszük a tojás sárgáját, a cukrot és a tejet.
Gőz felett kézi habverővel 2-3 perc alatt habosra verjük. Levesszük a tűzről, beletesszük az alma balsamico cremát, a tökmagolajat és a vanília velőt, majd kézi habverővel óvatosan felhabosítjuk. Hűtőbe rakjuk és hagyjuk kihűlni. Mélyhűtőbe téve gyorsabban kihűl (kb. 10 perc).
A hűtőből kivéve habverővel a masszához keverjük a felvert habtejszínt.
Végül a kész masszát formákba öntjük (őzgerinc, fagyistál, fagylalt készítő forma), majd mélyhűtőbe tesszük. Minimum 3 órát hagyjuk lehűteni és csak utána tálaljuk. Díszitsük pirított stájer tökmaggal.
Ha a formát Pödör tökmagolajjal bekenjük, akkor a parfét hűtés után könnyebben kitudjuk venni.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.