5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A rántott hús sütésnek nem kell szaggal járnia. Hidegen sajtolt napraforgó olajban sütve finom szotyiillat lesz csak a konyhádban. Ha a panírba tökmagot teszel, a rántott csirke is sokkal finomabb lesz.
A csirkemell filét megmossuk, papírtörlővel letöröljük.
Ezután csíkokra vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk.
A stájer tökmagot késsel durva darabokra aprítjuk.
A zsemlemorzsát egy tányérba öntjük, majd hozzákeverjük a felaprított tökmagot.
Egy tányérba lisztet öntünk, majd beleforgatjuk a csirkemell szeleteket.
Egy tányérba ütjük a tojásokat, hozzáadjuk az 1 evőkanál tejet, sózzuk, borsozzuk, majd egy villával felverjük.
Ezután beleforgatjuk a belisztezett csirkemell csíkokat.
Utána az előzőleg elkészített tökmagos zsemlemorzsa keverékbe forgatjuk.
Egy serpenyőben felhevítjük a napraforgó olajat, majd a csirkemell csíkokat közepes lángon kisütjük.
Az átsült csirkemell csíkokat papírtörlőre helyezzük, hogy a felesleges olajat leitassuk róla.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.