5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A rántott hús sütésnek nem kell szaggal járnia. Hidegen sajtolt napraforgó olajban sütve finom szotyiillat lesz csak a konyhádban. Ha a panírba tökmagot teszel, a rántott csirke is sokkal finomabb lesz.
A csirkemell filét megmossuk, papírtörlővel letöröljük.
Ezután csíkokra vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk.
A stájer tökmagot késsel durva darabokra aprítjuk.
A zsemlemorzsát egy tányérba öntjük, majd hozzákeverjük a felaprított tökmagot.
Egy tányérba lisztet öntünk, majd beleforgatjuk a csirkemell szeleteket.
Egy tányérba ütjük a tojásokat, hozzáadjuk az 1 evőkanál tejet, sózzuk, borsozzuk, majd egy villával felverjük.
Ezután beleforgatjuk a belisztezett csirkemell csíkokat.
Utána az előzőleg elkészített tökmagos zsemlemorzsa keverékbe forgatjuk.
Egy serpenyőben felhevítjük a napraforgó olajat, majd a csirkemell csíkokat közepes lángon kisütjük.
Az átsült csirkemell csíkokat papírtörlőre helyezzük, hogy a felesleges olajat leitassuk róla.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.