5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A pasztinák, vagy paszternák a fehérrépára hasonlító, rostokban gazdag, édes gyökérzöldség. Kiváló krémleves főzhető belőle, amit tálaláskor dió aromájú argán olajjal tehetünk igazán ünnepivé.
A pórét karikára, a megtisztított pasztinákot kockára vágjuk. Az olívaolajon elkezdjük pirítani a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a zsályával. Beletesszük a zúzott fokhagymát is.
Kb. 10 perc párolás után felöntjük alaplével vagy vízzel, és puhára főzzük. Leturmixoljuk, majd a keményítővel kikevert rizstejszínnel behabarjuk. Tálaláskor tört borsot szórunk rá, és tányéronként egy mokkáskanál argán olajjal locsoljuk meg.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.