5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a vegán dióval kevert cukkini torta a különleges tigrisdió és a repceolaj kombinációjától lesz omlós, a reszelt cukkinitől pedig sokáig szaftos.
Minden száraz hozzávalót egy keverőtálba teszünk, hozzáadjuk a bio chia magot is.
A citromléhez adjuk repceolajat és a földi mandula olajat.
Egy másik tálban a folyékony a hozzávalókat keverjük el, majd a lereszelt cukkinit is hozzáadjuk és végül az egészet botmixerrel összeturmixoljuk.
A sütőt előmelegítjük 180 C fokra, egy tortaformát kivajazunk, és a tésztát beleöntjük, majd 40 percig sütjük. A kész tortát hagyjuk kihűlni, végül megszórjuk porcukorral és a pirított dióval.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.