5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tofu egy tartalmas és tápláló növényi fehérjeforrás, amit sokoldalúan használhatunk fel, ha kerüljük a húsos ételeket. Kockára vágva, és lepirítva a tofu remek kiegészítője a friss salátáknak.
A tofut 1×1 cm-es kockákra vágjuk, és egy tálba tesszük. Összekeverjük a szójaszószt a körte gyümölcsecettel és 1 evőkanál repceolajjal. Borsozzuk, majd ráöntjük a kockára vágott tofura. 10 percig pácoljuk.
Ezután a vegyes salátát egy tálba tesszük, és ráöntjük a tofu páclevét. A maradék repceolajat egy serpenyőben közepes lángon felforrósítjuk, és a vékony karikákra vágott újhagymát üvegesre pirítjuk benne.
Végül hozzáadjuk a tofukockákat, és pirulásig sütjük.
A hagymás tofut összekeverjük a vegyes salátával és a fenyőmagolajjal.
Díszítésnek parmezán forgácsokat használunk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.