5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A bulgur, más néven durumbúza-töret egy rostokban gazdag, előfőzött gabona, amit nagyon gyorsan el lehet készíteni. Zöldfűszeres bulgursaláta receptünkben izgalmas fűszerpárosításokat és egy egészséges, ízes öntetet kombinálunk.
A bulgurt egy keverőtálba helyezzük, felöntjük a forró zöldségalaplével vagy forró vízzel, majd egy alufóliával lefedjük, és 20 percet pihentetjük a saját gőzében, amíg a gabonaszemek megszívják magukat a folyadékkal.
A zöldfűszereket felaprítjuk.
A paradicsom ecetet egy kisebb zárható üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót, borsot, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk a kendermagolajat és a mustárt. Lezárjuk az üveget, és alaposan felrázzuk, hogy a folyadékok elegyedjenek.
Az avokádót félbevágjuk, kivesszük egy kanállal a magját, meghámozzuk és felkockázzuk.
A kész bulgurhoz keverjük a felaprított zöldfűszereket (petrezselyem, bazsalikom, snidling) az avokádót és a salátaöntetet is.
A bulgursaláta önmagában is fogyasztható, de kiváló körete lehet grill húsoknak vagy sült zöldségeknek is.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.