5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Carpaccio zöldségből? Miért is ne! A friss, zamatos nyári paradicsomnál nincs is megfelelőbb ehhez. A zöldfűszerekkel gazdagon ízesített vinaigrettel a paradicsom carpaccio felejthetetlen élmény marad.
Négy darab, érett, közepes méretű paradicsom végéről levágjuk a szárrészt, majd egy éles késsel vékony karikákra vágjuk őket. 2 tányérra helyezzük a paradicsomszeleteket.
A paradicsomecetet egy zárható kisebb üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót. Hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd hozzáadjuk az olajokat, a borsot és a finomra vágott mentát, snidlingetés koriandert. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk, hogy a hozzávalók elegyedjenek.
A paradicsomot jól lehűtjük, és tálalás előtt meglocsoljuk a zöldfűszeres dresszinggel. Előételként kínáljuk. Koriander helyett petrezselyemmel is készíthetjük.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.