5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyári hőségben szervezetünk jobban kívánja a nyers zöldségeket, salátákat. Ehhez a nyári almás, édesköményes salátához egy mogyoróolajos öntetet ajánlunk, és természetesen a pirított mogyoró sem hiányozhat róla.
A zsenge édesköményt megmossuk, fedőleveleit (ha kell) eltávolítjuk. Két részre vágjuk hosszában, majd nagyon vékonyan felszeleteljük.
Az almát megmossuk, héjastól felkockázzuk.
A zöldsalátát megmossuk, majd felitatjuk róla a vizet. Bármilyen semleges ízű salátát választhatunk mellé, például madársalátát, porcsint.
Az alma balzsamecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajokat, és a frissen tört borsot. Lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
A zöldségeket keverőtálba helyezzük, ráöntjük a dresszinget, és alaposan elkeverjük.
Tálaláskor durvára tört, pirított mogyoróval szórjuk meg.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.