5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha az alma, a dió és a sajt találkoznak, abból csak jó sülhet ki. Egy jól megválasztott salátaöntettel pedig zseniális saláta készíthető belőlük. Tegyél egy próbát, tapasztald meg a Pödör ízélményt te is!
Öntsünk 1 evőkanál alma balzsamecetet egy csavaros üvegbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az alma balsamico mustárt.
Adjuk hozzá a repceolajat.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
A madársalátát megmossuk és megszárítjuk.
Az ecetes uborkát kis kockákba vágjuk. A snidlinget megmossuk, lecsöpögtetjük, és apróra vágjuk. Az ementáli sajtot vékony csíkokra szeljük. Az almát meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. A retket megmossuk, félbe vágjuk, és vékony karikára szeljük. A lilahagymát megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk. A dióbélt apróra vágjuk. Mindet egy tálba helyezzük. (A diónak csak a felét.)
Ráöntjük a dresszinget, és óvatosan összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk a dió másik felével.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.