5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha az alma, a dió és a sajt találkoznak, abból csak jó sülhet ki. Egy jól megválasztott salátaöntettel pedig zseniális saláta készíthető belőlük. Tegyél egy próbát, tapasztald meg a Pödör ízélményt te is!
Öntsünk 1 evőkanál alma balzsamecetet egy csavaros üvegbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk az alma balsamico mustárt.
Adjuk hozzá a repceolajat.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
A madársalátát megmossuk és megszárítjuk.
Az ecetes uborkát kis kockákba vágjuk. A snidlinget megmossuk, lecsöpögtetjük, és apróra vágjuk. Az ementáli sajtot vékony csíkokra szeljük. Az almát meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. A retket megmossuk, félbe vágjuk, és vékony karikára szeljük. A lilahagymát megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk. A dióbélt apróra vágjuk. Mindet egy tálba helyezzük. (A diónak csak a felét.)
Ráöntjük a dresszinget, és óvatosan összeforgatjuk. Tálaláskor megszórjuk a dió másik felével.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.