5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Tipikus őszi saláta aszalt gyümölcsökkel, grillezett csirkemellel és egy bombasztikus dióolajos salátaöntettel. Minden benne van, ami energiával tölthet fel egy rohanó nap után.
A salátát megmossuk, megszárítjuk, és kisebb darabokra tépkedjük. A hagymát meghámozzuk, és vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és félbe vágjuk. Majd mindent egy tálba teszünk.
A csirkemell filét csíkokba vágjuk. Egy serpenyőbe felhevítjük a napraforgó olajat, és alacsony hőmérsékleten kisütjük. Kivesszük egy tálra, és félre rakjuk.
Elkészítjük a dresszinget. Öntsük a málna balzsaemecetet egy csavaros üvegbe. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a mogyorómustárt.
Adjuk hozzá a dióolajat is.
Zárjuk le az üveget, és alaposan rázzuk fel.
Ráöntjük a kész dresszinget a salátára, és jól összekeverjük. Közben az aszalt gyümölcsöket és a diót kisebb darabokra összevágjuk. A kész salátát helyezzük a tányérokra, rászórjuk az apróra vágott aszalt gyümölcsöket és diót, végül ráhelyezzük a megsózott, megborsozott csirkemell darabokat.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.