5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A vitaminokban, ásványi anyagokban és értékes olajakban gazdag avokádót nyersen érdemes fogyasztani. Camelinaolajjal keverve az avokádókrém még egészségesebb kenyérre kenhető finomság lesz. 15 perc alatt elkészíthető ízbomba.
Az avokádót kettévágjuk. Evőkanállal egyben kiemeljük a belsejét, majd eltávolítjuk a magját, egy tálba tesszük.
A petrezselyem (vagy koriander) zöldjét apróra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és apró darabokra vágjuk.
Ha csípősre szeretnénk, akkor a chilit is apróra vágjuk (mag nélkül).
Az összes alapanyagot a tálba tesszük és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Beleöntjük a málna balzsamecetet.
Aztán a camelinaolajat.
Végül villával jól összetörjük és összedolgozzuk az egészet.
Azonnal tálaljuk, mert ha állni hagyjuk az avokádó csúnya barnás árnyalatú lesz.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.