5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a saláta egy igazi antioxidáns bomba. A lencse, az avokádó, a sajt, mind-mind tartalmaznak szelént, aminek a hasznosulását nagyban segíti a camelinaolajos, E-vitaminban gazdag dresszing. Amellett, hogy egészséges, még nagyon finom is.
A 250 g előfőzött lencsét lecsepegtetjük.
A hagymát vékonyan felszeleteljük, a paradicsomokat félbevágjuk, az avokádót és a sajtot felkockázzuk. A zöldségeket a lencséhez adjuk.
A salátaöntethez az ecetet csipet sóval egy zárható tetejű kisebb üvegbe tesszük. Hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak.
Ezt követően hozzáadjuk a mustárt, az olajokat, és a borsot.
Lezárjuk az üveg tetejét, alaposan felrázzuk, így lesz krémes az öntet állaga. Végül a dresszinget a salátára öntjük, és alaposan összekeverjük.
Ha nem előfőzött lencsét használunk, akkor a lencsét áztassuk be 3-4 órára, majd sós, babérleveles vízben főzzük puhára.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.