5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A burgonyasaláta majdnem minden nemzet gasztronómiájában megtalálható. A bajorok tökmagolajjal locsolják meg a burgonyasalátát, amit tökmagos mustárral, alma gyümölcsecettel és fűszerekkel tehetünk tökéletessé.
Megfőzzük a burgonyát.
Leöntjük a megfőtt burgonyáról a vizet, melegen meghámozzuk, kb. 1 cm-es karikákra vágjuk, és egy tálba helyezzük. Sózzuk, borsozzuk.
A húslevest felforraljuk, majd levesszük a tűzről, és beletesszük az apróra vágott hagymát, a 3 evőkanál almaecetet, végül az 1 evőkanál alma balsamico mustárt. Összekeverjük, és 1-2 percig állni hagyjuk.
Ezután a húsleves felét a szeletelt burgonyára öntjük, és egy nagykanállal óvatosan összeforgatjuk, majd hagyjuk 5 percet pihenni, amíg felszívja a krumpli a húslevest.
Ezután ráöntjük a másik felét is a levesnek, majd ismét néhány percet várunk, amíg beszívja a krumpli a levest, közben addig keverjük finoman, amíg a krumplit körbevevő szósz krémes állagú nem lesz.
Tálaláskor meglocsoljuk stájer tökmagolajjal és snidlinggel díszítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.