5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Hogyan tudunk egy finom, egészséges E-vitaminban gazdag brokkoli salátát készíteni néhány perc alatt?
Tegyünk fel kb 1,5 liter vizet egy lábasban forrni, és sózzuk meg. Egy fej brokkolit szedjünk szét rózsáira, majd dobjuk a már lobogó vízbe 3 percre.
Készítsünk elő egy tálat vízzel és jéggel, majd ha letelt a 3 perc azonnal tegyük a brokkolit a jeges vízbe. Ezzel megőrizzük a zöldségünk legfontosabb tápanyagait, színe élénk marad, állaga roppanós lesz és íze intenzívebb lesz.
Az E-vitaminban gazdag vinaigrette-ünket természetesen most is egy kiürült Pödör fűszeres üvegben készítjük el. Tegyünk bele először 4 evőkanál kiváló minőségű Pödör Zweigelt szőlőmagolajat, majd 1 evőkanál Pödör meggy balsamicót. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A brokkolit leszűrést követően tegyük egy tálba, öntsünk hozzá egy fél csésze főtt csicseriborsót, szórjunk rá néhány szem durvára tört dióbelet, majd öntsük le a vinaigrette-ünkkel. Végül szórjunk rá egy kis szezámmagot és már fogyaszthatjuk is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.