Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Mitől lesz különleges egy burgonyakrémleves? A titok az alaplén és a tálaláskor rálocsolt hidegen sajtolt olajban van. Ez a burgonyakrémleves egy ünnepi asztalon is megállja a helyét, és még egészséges is.
Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk a repceolajban, és sóval, borssal fűszerezzük.
Beletesszük a megtisztított és kockára vágott burgonyát és a fokhagyma gerezdeket, majd összeforgatjuk, és néhány percig pároljuk.
Felöntjük a tyúkhús/zöldség alaplével, a vízzel, és puhára főzzük.
Botmixerrel finomra turmixoljuk.
Felöntjük a tejszínnel, majd lassú tűzön összemelegítjük, végül belereszeljük a szerecsendiót. (már ne forraljuk!)
Tálaláskor bio camelina olajjal locsoljuk meg a tetejét.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.