5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A burgonyákat sós vízben felforraljuk, és 20-22 perc alatt készre főzzük. Leöntjük, és kis ideig párologni hagyjuk, ezután forrón krumplinyomón átnyomjuk egy tálba.
A rukkola saláta felét apróra vágjuk, a lilahagymával, a sovány túróval, az ásványvízzel és a lenmagolajjal összekeverjük, tengeri sóval és borssal fűszerezzük.
Tálaláskor egy köralakú 9-10 cm átmérőjű sütemény kiszúró forma segítségével a burgonyamasszát 2 tányéron elosztjuk. A maradék rukkola salátát elrendezzük mellette, tengeri sóval enyhén megsózzuk, és a 2 ek. lenmagolajjal meglocsoljuk. Végül a félbevágott szőlőszemekkel dekoráljuk a tányért.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.