5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Íme, egy újabb recept, aminek az elkészítéséhez alig pár hozzávalóra van szükség, mégis fantasztikus lesz a végeredmény. A titok a fűszerekben, az olajban keresendő, amit a receptünkben el is árulunk.
A lilahagymát megpucoljuk, félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
Egy keverőtálba tesszük a málna balzsamecetet csipet sóval és a porcukorral együtt, hagyjuk, hogy a kristályok feloldódjanak.
Majd elkeverjük a vízzel, és hozzáadjuk a szeletelt lilahagymát és a finomra vágott snidlinget is. Hűtőben érleljük legalább fél órát.
A gombafejeket megtisztítjuk, a közepükre egy-egy darab camembert helyezünk, megborsozzuk, tetejükre durvára tört diót szórunk. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, vagy amíg a sajt elkezd pirulni.
A forró sajtos gombák tetejét meglocsoljuk pár csepp dióolajjal, és a jól behűtött hagymasalátával, bagettel tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.