5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A céklakrémleves savasságát megadó meggy balzsamecethez remek párosítás a pisztáciaolaj. Az olajak királynőjével kombinálva egy könnyed céklakrémleves is fenségessé válik.
A céklát héjában előmelegített sütőben 200 fokon (kb. 1 óráig) megsütjük.
A céklalét egy kis fazékban lassú tűzön kb. a 20%-ra visszaforraljuk, majd hozzáöntjük a meggy balzsamecetet. Rövid ideig sűrűre forraljuk még, ügyelve, hogy ne égjen meg, félretesszük.
A megsült céklát megpucoljuk, felkockázzuk, egy nagy lábosba tesszük, felöntjük a húsleveles alaplével, és feltesszük főni.
Első forrásig főzzük, kézi botmixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a céklalé - meggy balzsamecet sűrítményt, majd a narancs kifacsart levét, végül a tejszínt. Alaposan összeturmixoljuk.
Ha szép tálalást szeretnénk, tegyünk félre a megsült céklából, és helyezzünk el néhány különböző méretű darabot a tányérban, majd ezekre öntsük a levest.
Forrón tálaljuk, mindegyik tányér tetejét meglocsoljuk 1 tk pisztáciaolajjal, és azonnal fogyasztjuk.
Ha nincs időnk a cékla megsütéséhez, a nyers céklát egyből főzhetjük is, de a sütés által karakteresebb ízeket kapunk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.