5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ünnepek közeledtével jöhetnek végre a különleges előételes receptek, amik közül nem hiányozhat a lazac sem. Ez a céklás lazachab pisztáciaolajjal pillanatok alatt elkészíthető, és garantáltan üde része lesz az ünnepi asztalnak.
A nyers céklát reszeljük le finomam, nyomkodjuk ki a levét, majd keverjük át a málnaecettel.
A füstölt lazacot tegyük egy aprítóba a krémsajttal, tejszínnel, borssal együtt, és turmixoljuk darabosra.
A tojások fehérjét egy csipetnyi sóval verjük kemény habbá.
A lazacos krémbe először a céklát keverjük bele, majd óvatosan forgassuk bele a tojáshabot is. Hűtsük be 4-5 órára.
Tálaláskor locsoljuk meg pisztácia olajjal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.