5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus cézár saláta szardellás-fokhagymás öntettel készül, amit kikeverhetünk házilag hidegen sajtolt, egészséges olajakkal is. Ez a prémium minőségű salátaöntet ráadásul nagyon finom is.
Tegyük a tojás sárgáját egy magas falú műanyag edénybe és adjunk hozzá 1 evőkanál alma balsamico mustárt.
Sózzuk és borsozzuk izlés szerint, majd öntsünk hozzá 1 teáskanál Sör balsamicot.
Adjuk hozzá a szardellát.
Szórjuk bele a parmezánt (helyettesíthetjük Pecorinoval vagy Grana padanával).
Préseljünk hozzá egy 1/2 gerezd fokhagymát.
Adjuk hozzá a 4 evőkanál szőlőmagolajat és a 4 evőkanál bio argan olajat.
Egy botmixer segítségével alaposan keverjük el a hozzávalókat.
Adjuk hozzá a 2 evőkanál tejet és 2 evőkanál tejfölt, majd egy villával keverjük el. Tegyük félre az elkészült dresszinget.
Hevítsünk fel 2 evőkanál szezámmagolajat egy serpenyőben és süssük szép aranybarnára a 2 csirkemellet. Izlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd vágjuk fel apró csíkokra.
Hevítsünk fel 2 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben és a kb 2 x 2cm-es ciabatta kockákat pirítsuk meg rajta.
A római salátát alaposan mossuk meg víz alatt, majd 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk fel és salátacentrifuga segítségével szárítsuk meg. Öntsük a dresszinget a salátára, majd alaposan keverjük össze.
A dresszinges saláta felét tegyük egy tányérra, majd adjuk hozzá a csirke és a ciabatta felét. A tálalás végén díszitsük parmezánnal.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.