5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A csicseriborsó a babokhoz hasonlóan magas fehérje, és rosttartalmú hüvelyes féleség. Leggyakrabban humusz készítésére használják, de a csicseriborsó saláta is ötletes, és finom megoldás mindazok számára, akik egészségesen szeretnének étkezni.
A koktélparadicsomokat vágjuk ketté. A lilahagymát aprítsuk fel.
A kaliforniai paprikát vágjuk kisebb kockára.
A főtt csicseriborsót tegyük egy keverőtálba a paradicsommal, a paprikával, a lilahagymával és a finomra vágott petrezselyemmel együtt.
Egy kisebb csavaros üvegbe tegyük az alma balsamico velvet-et, adjuk hozzá a sót. Hagyjuk, hogy a sókristályok teljesen feloldódjanak.
Majd adjuk az ecethez az argánolajat, a mustárt, és a borsot. Zárjuk le az üveget, rázzuk fel alaposan.
Végül öntsük a dresszinget a salátára. Alaposan keverjük össze. Fogyasztás előtt hűtsük le.
Ha száraz csicseriborsót használunk, érdemes 24 órára beáztatni, majd 1-1 óra alatt puhára főzni. Ehhez a mennyiséghez kb. 75-80 gramm száraz csicseriborsóra lenne szükség.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.