5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Előkeszület: A csirkemellet darabokra vágjuk, a kakukkfüvet összeaprítjuk, a hagymát karikákra szeljük, a petrezselymet összevágjuk. Az édesköményt vékony szeletekre gyaluljuk, a radicchióból 2 levelet leveszünk, a többit pedig csíkokra vágjuk. A grapefruit levét kifacsarjuk. A szőlőszemeket félbe vágjuk.
A csirkedarabokat forró serpenyőben 3-4 percig a repceolajon a kakukkfűvel összekeverve, és enyhén megsózva ropogósra sütjük. Azután levesszük a tűzhelyről, és 1-2 percig állni hagyjuk.
Majd a hagymát, a petrezselymet és a vargánya pestót beletesszük a serpenyőbe, és alaposan összekeverjük.
Minden hozzávalót egy salátatálban elrendezünk. Végül a grapefruit levét némi sóval megfűszerezzük, belekeverjük az olívaolajat, és a salátára csöpögtetjük.
Frissen fogyasztjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.