5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A gyorsan elkészíthető csirkés quinoa salátánkat most egy ízekben gazdag, egészséges dresszinggel dobtuk fel.
Először kockázzunk fel 400 g friss csirkemellett, sózzuk, borsozzuk és 2 evőkanál pödör repce sütőolajon pirítsuk meg.
Egy csésze quinoát jó alaposan mossunk meg, majd 2 csésze sós vízben tegyünk fel főni 15 percre.
Eközben a tálunkba reszeljünk bele 1 sárgarépát, dobjunk bele 2 db felkockázott paradicsomot. Szeleteljünk bele 100 g uborkát, 1 db avokádót és egy csokor vágott petrezselymet. Ha megfőtt a quinoánk, az is mehet a tálunkba.
A dresszinghez a kiürült Pödör fűszeres üveget fogjuk használni. Öntsünk bele 4 evőkanál isteni Pödör bio makadámia dió olajat, 2 evőkanál lágy Pödör birsalma gyümölcsecetet és egy fél narancs levét. Jól rázzuk össze, majd öntsük le vele a salátánkat. Keverjük össze és kész is vagyunk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.