Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A csirkés spárgasalátás receptünk tökéletes választás, ha kalóriában szegény, de ízekben gazdag, gyorsan elkészíthető ételre vágyunk. A saláta különlegességét lágy, Körte Balsamico Velvet és a máriatövis olaj tökéletes párosítása adja.
A csirkemellet kockára vágjuk, majd 500 ml gyöngyöző zöldségalaplében 15 perc alatt megpároljuk. Ha elkészült, leszűrjük, és kihűtjük.
A fehér spárgát meghámozzuk, fás végét levágjuk, majd közepesen forró vízben 7-8 percen át blansírozzuk. Ha elkészült, 3 cm hosszú darabokra vágjuk.
A körte balsamico velvet egy zárható, kis üvegbe öntjük, hozzáadjuk a sót, a borsot, hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak. Majd beleöntjük a máriatövis olajat, és végül hozzáadjuk a mustárt. Az üveget lezárjuk, alaposan felrázzuk, hogy a folyadékok elegyedjenek.
A spárgát, a spenótleveleket és a csirkét egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a salátaöntetet, összekeverjük, és azonnal tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.