5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyári ízek tökéletes harmóniában. Ez a recept egy könnyed, friss és ízletes fogást kínál, tökéletes választás egy meleg nyári napra.
A salotta hagymát finomra vágjuk, majd Pödör sütő repceolajon és 15 g vajon megpirítjuk, ezután felöntjük a fehérborral és pároljuk pár percig.
Miután megpuhult a cukkini átöntjük egy turmixba és hozzá adjuk a maradék (hideg) 85 g vajat, a 3-5 levél bazsalikomot, 40 g parmezánt és 2 evőkanál Pödör tökmagolajat, majd tálalásig félre tesszük.
Kifőzzük a tésztát, közben lepirítjuk a maradék cukkinit és hozzáadjuk a Pödör drudia füstsót.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.