5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Rösti, lepcsánka, tócsni, lepény, mindegy, hogy nevezzük, cukkínivel bizony nagyon finom és egészséges is. Komplett fogásként is fogyasztható, ha tökmagolajos túróval kínáljuk.
A cukkinit megmossuk, és a vöröshagymával együtt lereszeljük. 2 csipet sóval fűszerezzük, hagyjuk, hogy levet eresszen, majd a levét kinyomkodjuk.
Ezt követően borsozzuk, hozzáadjuk a finomra reszelt fokhagymát, a tökmaglisztet, a lisztet, és a tojást. Kikeverjük.
Forró serpenyőben repceolajon sütjük ki. Kisebb tenyérnyi tócsnikat sütünk, minden oldalukat aranybarnára, ropogósra.
Tálaláskor enyhén sózott túróval kínáljuk, és tökmagolajjal meglocsoljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.