5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A napi rost és vitaminbevitel egy részét megoldhatjuk krémlevesek fogyasztásával. Remek krémleves főzhető répából és édesburgonyából, ami tálaláskor hidegen sajtolt mogyoróolajjal egyszerűen mennyei.
A zweigelt szőlőmagolajon enyhén megpároljuk a megtisztított, vékony karikára vágott hagymákat.
Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott krumplit, a felkockázott répát és felöntjük vízzel.
Beledobjuk a rozmaring ágat, sózzuk, borsozzuk, és együtt puhára főzzük.
Amikor megpuhultak a zöldségek, kivesszük a rozmaring ágat és pürésítjük a levest kézi mixer segítségével.
A leves ízesítésére natúr joghurtot keverünk el mogyoróolajjal és a leves tetejére öntjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.