5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ünnepek egyik jellegzetes és egyszerűen elkészíthető étele az egyben sült fasírt. Tegyük a vagdaltat felejthetetlenné egy mennyei házi ketcuppel. Köretként burgonyapür, friss saláta illik a leginkább.
A vöröshagymát a fenyőmag olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát és tovább pirítjuk még 1 percig.
Keverjük hozzá a többi hozzávalót.
Tegyük bele az így kapott húskeveréket a belül kivajazott sütőformába és takarás nélkül süssük 150 fokon 1óra 30 percig.
A kész fasírt tetejét kenjük be ketchup szósszal, mielőtt felvágnánk.
Ha valaki házi kethcuppal szeretné elkészíteni, akkor kövesse receptünket: Házi ketchup Pödör paradicsomecettel és Pödör Oliva olajjal
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.