5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Tavasszal érdemes feltölteni a szervezetünket a lehető legtöbb szezonális zöldséggel és gyümölccsel. Ez az epres spárgasaláta a makadámia diótól, és az üde Pödör Chia olajos salátaöntettől válik igazán különlegessé.
A spárgaszálakat alaposan megmossuk, majd letörjük a végeiket. A spárgasíp felőli részeket használjuk fel. Egy edény, forrásban lévő vízbe tesszük őket 3 percre.
A blansírozás után azonnal hideg, jégkockákkal teli vízbe tesszük a spárgákat 3 percre, hogy megállítsuk a főzés folyamát. Amikor kihűltek, négy darabra vágjuk őket.
Az uborkát meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, majd felkockázzuk. Az így előkészített zöldségeket végül a vegyes salátával, a negyedelt eprekkel, a durvára tört makadámia dióval összekeverjük.
Az ecetet a sóval együtt egy tálba tesszük, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Majd hozzáadjuk a mustárt, az olajat, a borsot, és selymesen krémesre keverjük. Az öntetet tálalás előtt ráöntjük a salátára, és alaposan összekeverjük.
Tálaláskor koriander leveleket vágunk a saláta tetejére.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.