5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az eper és spárga párosítást tegyük még finomabbá a mandulaolajas salátaöntettel. Salátánk ezzel a dresszinggel még egészségesebbé, és ízekben gazdagabbá válik.
Öntsünk 1 evőkanál sárgabarack gyümölcsecetet egy zárható fedelű üvegbe. Fontos, hogy a dresszing készítésnél a lépések sorrendjét betartsuk, és mindig üvegfalú edényt használjunk az elkészítéshez. Sózzuk és borsozzuk.
Adjunk hozzá 3 evőkanál földimandula olajat. Öntsünk hozzá 1 evőkanál bio camelina olajat.
Adjunk hozzá 1 teáskanál mézet.
Zárjuk le az üvegedény tetejét és alaposan rázzuk fel a dresszinget.
A spárgát hámozzuk meg, majd az összetevőket alaposan mossuk meg. Ezután vágjuk fel kis szeletekre.
A fenyőmagot egy serpenyőben (olaj nélkül) pirítsuk meg, és szórjuk rá a salátára.
A dresszinget öntsük a salátára, majd forgassuk össze vele.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.