5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A friss gyanta illatát idéző fenyőmagolaj különleges ízt visz ebbe a pikáns, chilis joghurtos szószba. Keverjük salátába, vagy kenjük szendvicsbe, de akár sült húsok mellé is kínálhatjuk.
A hozzávalókat szobahőmérsékleten használjuk fel. A tojás sárgát egy magas falú edénybe ütjük, és sóval, borssal, a reszelt fokhagymával, birsalma gyümölcsecettel és a mogyorómustárral elkeverjük.
A lenmagolajat és a fenyőmagolajat egy mérőedénybe összeöntjük. Először csepegtetve, majd mindig egyre többet hozzáöntve - gépi habverővel -hozzákeverjük a szószhoz, míg egészen sűrű pép nem lesz belőle.
Végül hozzáadjuk az apróra vágott citromfüvet, a chilit és a natúr joghurtot. Még egyszer összekeverjük. Az így elkészült szósz aznap fogyasztható.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.