5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ha egy villámgyors előétellel készülnénk a vendégeknek, akkor ezt a recept ne hagyjuk ki.
Először készítsünk egy szószt, amihez 3 evőkanál Pödör Natúr Tomatup-ot, 2 teáskanál Pödör bio datolyaa cukrot, 1 teáskanál bio chili pelyhet, és egy kisebb gerezd zúzott fokhagymát használunk.
Ezt az egészet jól elkeverjük, és egy kicsit félre tesszük.
Helyezzük egy serpenyőbe, és egy evőkanál sütő repce olajjal locsoljuk meg, majd süssük mindkét oldalát 2-2 percig.
Ezután fürdessük meg őket az elkészített szószunkban, és helyezzük vissza a tűzre még kb. 1-1 percre.
Az így elkészült garnéla nyársakat egy pár csepp lime-mal, és az isteni Pödör Sweet Smoke BBQ szósszal tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.