5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron elképzelni sem lehet egyszerűbb és gyorsabban elkészíthető vacsorát, mint a grillezett cukkini, ami az ellenállhatatlan mentás, joghurtos, földimogyoró olajos öntettől lesz különleges.
A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk. Hosszában kettévágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. Kevés napraforgó olajon, több adagban kisütjük egy grillserpenyőben.
A majonézhez aprítógépbe tesszük az olajokat, a szójatejet, csipet sót, egy kis tört borsot, a birsalmaecetet és a mustárt.
10-15 másodpercig aprítjuk, addig, amíg majonéz állagú lesz.
A kész majonézbe keverünk egy kanál finomra aprított friss mentát és a joghurtot.
Tálalásnál a grillezett cukkinire morzsoljuk a feta sajtot is.
A majonézhez valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű kell, hogy legyen, különben nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.