5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A grillezett garnélához remekül illik a zöldfűszeres, kendermagolajos avokádókrém, amit pillanatok alatt elkészíthetünk, ha például vendégeket várunk.
Az előfőzött rákokat megtisztítjuk, páncéljukat eltávolítjuk.
Forró serpenyőben a repceolajon 3 percig sütjük őket egy kevés aprított chilivel együtt.
Az avokádókat meghámozzuk, és kockára vágjuk.
Az újhagymát felkarikázzuk.
Az aprítóba tesszük az avokádót, az újhagymát, a tejfölt, a fokhagymát, a sót, a borsot, a koriandert és a mentát, végül a kendermagolajat és a sárgabarack gyümölcsecetet is.
Krémesre turmixoljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.