5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A gyömbérrel, korianderrel fűszerezett sárgarépa krémleves sárgabarackmag olajjal tálalva egy tökéletes krémleves. Az egyszerű gyökérzöldségből így lesz királyi a melengető krémleves.
A hagymát felaprítjuk, és rövid ideig pároljuk a vaj és repceolaj keverékén. Enyhén meg is sózhatjuk.
Majd hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, és rövid ideig együtt pároljuk.
Felöntjük egy kevés alaplével (csak annyival, hogy ellepje).
Puhára főzzük a sárgarépát az alaplében.
Ha megpuhult, hozzáadjuk a többi alaplevet, az őrölt koriandermagot, a frissen reszelt gyömbért és egyet még rottyantsunk a levesünkön.
Hozzáadjuk a tejszínt és a lecsipkedett koriander leveleket (már ne forraljuk).
Botmixerrel krémesre pürésítjük, és sóval ízesítjük.
Tányérokba szedjük, nagyon kevés frissen őrölt borssal, koriander levelekkel és sárgabarackmag olajjal ízesítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.