5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A házi májkrém receptje sokkal egyszerűbb, mint gondolnák. Most egy klasszikus fűszerezéssel készítettük el, de vittünk bele egy kis csavart a hidegen sajtolt dióolaj és a körte balzsamecet hozzáadásával. A végeredmény egy kész ízbomba.
A vöröshagymát apróra kockázzuk, a fokhagymát összezúzzuk, és 3 kanál repce sütőolajon elkezdjük dinsztelni.
A csirkemájat megtisztítjuk, alaposan átmossuk, feldaraboljuk, és a hagymákhoz adjuk. Sóval, borssal, fűszerköménnyel ízesítjük, és addig pároljuk, amíg a májdarabok átfőnek (6-7 perc kb.).
Hozzáadjuk a mazsolát, a mustárt, és a fűszerpaprikát is, 1-2 percen át dinszteljük, végül elkeverjük benne a tejszínt, és további 1 percig pároljuk.
Ha elkészült, langyosra hűtjük, majd 2 kanál dióolajjal, és a körte balzsamecettel krémesre turmixoljuk. Üvegbe tesszük, tetejére dióolajat öntünk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.